Mukavuutta. Turvallisuutta. Kodikkuutta.


Ulpukka Palveluasuntolan viihtyisät rivitaloasunnot luovat puitteet kodinomaiseen elämiseen ja yhteisöllisyys luo turvallisuutta. Aikaa voit viettää omassa kodissasi tai Ulpukkasalin yhteistiloissa. Kesäpäivä kuluu leppoisasti mukavassa pihapiirissä vaikka kotieläimiä katsellen.

Ulpukka Palveluasuntolassa on asianmukaiset palvelut ja asumismahdollisuudet vanhuksille ja muille arkiaskareiden apua tarvitseville Kajaanin Vuolijoella.

Ulpukassa on useita asuntoja, joissa asuminen tapahtuu turvallisesti kodinomaisissa puitteissa. Rivitaloasunnot ovat 1h+kk (34 m²), 2h+kk (45 m²) ja 2h+keittiö (55 m2). Kaikissa huoneistoissa on ajanmukaiset esteettömät tilat ja turvalliset ja helppokäyttöiset kodinkoneet.

Alueen asukkailla on mahdollisuus käyttää mm. kotihoitoa, sote-palveluja, sairaanhoitaja- ja siivouspalveluja.
Ulpukkasalissa toimii monenlaista viriketoimintaa joihin asukkailla on mahdollisuus osallistua.


Lisäksi päärakennuksessa on nykyaikaiset sauna- ja suihkutilat (kuntoilulaitteita, mm. kuntopyörä), pyykinpesukoneet ja yhteiset oleskelutilat ja iso Ulpukka-sali ja kahvio.

Kesäaikaan piha-alueen keskellä on kaikkien asukkaiden käytössä mukava kesäkeittiö, jossa tilat n 30 henkilölle, nuotiopaikka, kaasugrilli ja paellapannu. Yhteisiä tiloja voi myös vuokrata ja varata näin ne esim. mukavien kesäjuhlien, esim. syntymäpäivien jne. järjestämiseen ja muuhun yhdessäoloon.

Ulpukka Palveluasuntola toivottaa lämpimästi tervetulleiksi!


Tiedustelut  puh. 050 492 1340  tai  info@mekapalvelu.fi